skip to Main Content

Barnträning - Ungdomsträning - Jo Awase

Ungdomar

För många ungdomar är det svårt att hitta motiverande faktorer för fortsatt utövning av fysisk aktivitet. För vissa individer krävs det ett högt tempo med mycket fallteknik och för andra krävs det först och främst social samvaro. Det viktigaste är att placera ungdomarna i rätt grupp så att de kan utvecklas i den takt som de själva behöver. En del vill och behöver träna med vuxna andra vill och behöver träna med de som är yngre eller jämnåriga. Många av ungdomarna blir förebilder som utövare och instruktörer.

Teknikerna som utövas med ungdomar är de samma som för vuxna förutom en viss teknikanpassning där ett signalsystem vid tekniker som bryter mot t.ex handleder används. Detta för att skydda ej färdigvuxna leder. Se film om teknikanpassning här!

Back To Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng