skip to Main Content
Unga Ledare

Unga ledare

I helgen så var det dags för fjärde omgången av utbildningen Unga ledare. De nya asprierande unga ledarna kom från Riai Aikido Dojo, Varbergs aikidoklubb och Sedokan Aikido Dojo Växjö.

Unga ledare utbildningen är en tredagars utbildning uppdelat på tre tillfällen under våren. Ungdomarna får under utbildnignen olika redskap att bli rustade att vara assisterande instruktörer på den egna klubben. Under den första dagen fick deltagarna lära sig om lärstilar, Budo Kensho, träna kaligrafi, öva på inhälsning och mycket mer. Deltagarna fick träna på att lägga upp ett träningspass som är åldersanpassat.

Inför nästa träff som är i mars, så ska ungdomarna assistera vid åtminstone tre pass på hemma klubben. De ska vara med och planera passet, hålla i delar eller hela passet samt utvärdera passet efteråt. Detta sker i samband med en mentor på den egna klubben.

Det var fantastiskt inspirerande att höra ungdomarnas kloka tankar om ledarskap!

Ser fram emot en spännande vår med nya Unga ledare!

 

Back To Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng