skip to Main Content

Barnträning - Ungdomsträning - Uppvisning

Publikationer & media

Våra böcker

Tack vare en beviljad ansökan från Idrottslyftet om att utveckla och systematisera våra pedagogiska tankar publicerade vi 2014 vår första bok: Happy Aikido: Inspiration & Motivation vol.1. Begreppet ”Happy Aikido” utvecklades i samband med bokpubliceringen.

Vår andra bok Happy Aikido: Inspiration & Motivation vol.1& 2 publicerades i november 2016 och blev en fördjupning av den första boken. Happy Aikido Inspiration & motivation 1 & 2är en praktisk och pedagogisk handbok för alla aikidoklubbar (och andra kampsportsklubbar) som har barn- och ungdomsverksamhet. Boken är indelad i tio kapitel och innehåller ett hundratal praktiska exempel på övningar, fallteknik, lekar och tekniker med och utan redskap och rekvisita. Boken ger även teoretiska perspektiv på etikett, mental träning, prestation och ledarskap. Dessutom finns ett avsnitt om hur man bäst anpassar sin teknikträning till barnens fysiska och motoriska utveckling. På DVD:n som medföljer kan du se de flesta av övningarna som beskrivs i boken.

Det unika med boken är markörsystemet som är inspirerat av japanska stämplar, hanko. Bokens upplägg och struktur gör det lätt för alla att själva utveckla sin egen repertoar

Ladda ner och läs boken introduktion här!

Den tryckta boken är på svenska och engelska. Happy Aikido: Inspiration & Motivation vol.1 & 2 finns även en e-bok i två versioner: Svenska-engelska och Spanska-engelska.

Filmer

I samband med Happy Aikido Summer Camp gjorde vi med stöd av medel från Idrottslyftet filmer om Happy Aikido och sommarlägret. De finns i flera utföranden: två långa versioner och två korta.

Gå till Galleri för att se bilder och filmsnuttar från våra olika aktiviteter.

Back To Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng