skip to Main Content

Barnträning - Ungdomsträning - Asa Taiso 2

Om Happy Aikido

Happy Aikido är ett koncept för en pedagogik för barn och ungdomar där det handlar om att hitta rörelseglädje, respekt, ödmjukhet och sammanhållning för alla som hittat vägen till en dojo (道場), en plats  där aikido utövas. Dojo består av två tecken: do(道) som betyder väg, och jo (場) som betyder plats. Tillsammans betyder dojo ”platsen där man utövar vägen.”

Happy Aikido är fri från träning, tävling och priser som leder till att någon vinner eller förlorar. Alla oavsett könstillhörighet eller ålder är välkomna att utöva en japansk tradition och kultur som leder till en förbättrad fysisk och mental styrka.

Happy Aikido som koncept är grundat Riai Aikido Dojo och Aikido Dojo Liljeholmen och finns på ett flertal andra klubbar. Samtliga klubbar är medlemmar i Aikidoförbundet som i sin tur är medlem i Budo & Kampsportförbundet. Riksidrottsförbundet är den samlande organisationen som alla nämnda klubbar och förbund stöds och företräds av.

Back To Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng