skip to Main Content

HAPPY AIKIDO FILM CAMP

Happy Aikido Film Camp har genomförts två gånger. Det är ett läger för barn och ungdomar i Happy Aikido-nätverket där det tränas aikido och filmteknik. Gärna i kombination! Deltagarna får lära sig filmteknik, från idé till slutredigering. Tanken är deltagarna ska kunna skapa eget videomaterial med aikidoinnehåll. Filmarbetet har letts av David Friman, professionell filmare.

PHYSICAL LITERACY MOTORIQ

Happy Aikido arbetar med konceptet Physical Literacy, något som i Sverige går under namnet MotoriQ.

Senast har Happy Aikido-nätverket genomfört en workshop i Riskfylld lek, som också är en del av Physical Literacy. Riskfylld lek betonar att barn och ungdomar mår bra av att utsätta sig för risker för att utvecklas fysiskt och mentalt. I workshopen arbetade vi med höga höjder, höga hastigheter, farliga redskap, farliga omständigheter, bråklek samt gömma/försvinna.

En film sammanställdes som visade övningar som ungdomarna hittade på under workshopen.

Filmen kan du se här nedan:
Physical Literacy MotoriQ (18,30 min)

HAPPY AIKIDO SUMMER CAMP 2019

 

 

HAPPY AIKIDO SUMMER CAMP 2018

Över 60 barn och ungdomar och ett tjugotal vuxna tränare och föräldrar hade fyra underbara dagar på Katrinebergs folkhögskola 16-19 juni. Vi hade en fartfylld skattjakt, en helt fantastisk uppvisning och en oförglömlig Aiki-mellokväll. För att inte tala om alla 14 träningspass inomhus och utomhus, i regn och solsken. Upp kl 06.00 och i säng kl 22.00. Tack Riai Aikido Dojo, Aikido Dojo Liljeholmen, Varbergs aikidoklubb, Sunne aikidoklubb, Aikido Dojo Gamlestaden, Sedokan Aikido Dojo Växjö och Tranemo aikidoklubb för att ni kom!

Happy Aikido Summercamp lång. Svenskt tal (6,34 min)

Happy Aikido Summercamp lång. Svenskt tal & engelsk text (6,34 min)

Happy Aikido och Summercamp kort med svenskt tal (1,24 min)

Happy Aikido och Summercamp kort med musik (1,24 min)

FILMEN MED BARA MUSIK HÄR

Happy Aikido och Summercamp uppvisning (2,45 min)

 

SVERIGELÄGRET

Inte ens efter träningen var Felix nöjd.

Back To Top

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng